Toyota Relax billede

10 års garanti med Toyota Relax

Ny eller gammel bil - Med Toyota relax får du op til 10års serciveaktiveret garanti

Toyota relax er en garanti, som automatisk bliver aktiveret efter hvert serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted - Helt op til 10 år, eller 185.000 km., alt efter hvad der kommer først.

Den serviceaktiverede garanti dækker populært sagt alt, der får bilen til at køre. Det er for eksempel motor, gearkasse og styretøj.

Toyota relax dækningsomfang og betingelser

1. Ejeren af bilen har ret til at få mekaniske, elektriske og elektroniske fejl, som skyldes fejl i fremstilling eller montering repareret gratis på et autoriseret Toyota-værksted, så længe betingelserne nævnt her, er overholdt.

2. Biler, som er solgt eller serviceret efter Toyotas forskrifter på et autoriseret Toyota-værksted i Danmark, Færøerne eller Grønland er dækket af Toyota Relax i op til 10 år, eller 185.000 km., alt efter hver der kommer først, dog tidligst fra den dag bilens fabriksgaranti udløber.

3. Toyota Relax træder i kraft, når bilen har fået udført et forskriftsmæssigt serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted. Dokumentation for Toyota Relax vil fremgå som tekst på faktura for udført service udstedt af en autoriseret Toyota-værksted, og dækningsomfang og de nærmere betingelser for Toyota Relax fremgår bl.a. af nærværende materiale.

4. Såfremt bilen har været serviceret af et uautoriseret værksted, kan Toyota Relax genetableres, hvis bilen igen serviceres ved et autoriseret Toyota-værksted, og der ikke er fejl eller mangler ved køretøjet.

5. Hvis alle betingelser er opfyldt, dækker Toyota Relax omkostninger ved reparation, som udføres af et autoriseret Toyota-værksted.