FORDELE VED TOYOTA HYBRID

 

Hybridbilen er et valg om maksimal køreglæde og at nyde komforten ved automatgear og lydløs el-kørsel.

Den er en økonomisk bil, der koster mindre i både brændstof, drift og vedligeholdelse.

Der er hybrid - og så er der Toyota HybridOp til 50% på elEn Toyota hybridbil kører helt op til 50 % af tiden på el. Bilen skifter selv fra el til benzin og omvendt, så du altid får den mest miljørigtige og økonomiske køretur.

Vi vælger hybridbiler fra ToyotaLedningsfriToyota hybridbiler er altid ledningsfri, og oplader automatisk under kørsel. Det eneste, du skal gøre, er at tanke benzin.

Vi vælger hybridbiler fra ToyotaAltid automatgearToyota hybridbiler har altid automatgear. Det giver en langt større komfort end et manuelt gear, da du ikke skal koncentrere dig om gearskifte, og bare kan slappe af, mens du kører.

Vi vælger hybridbiler fra ToyotaSikkerhed og tryghedAlle Toyota hybridmodeller leveres som standard med Toyota Safety Sense. En sikkerhedsteknologi der giver dig og dine passagerer en øget sikkerhed og tryghed på alle områder.

Vi vælger hybridbiler fra ToyotaEt stærkt hybridbatteriEt Toyota Hybrid-batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Du får også en 5 års- og 100.000 km-garanti på bilens hybridkomponenter.

Vi vælger hybridbiler fra ToyotaDet største hybridudvalgMed ni forskellige hybridmodeller har Toyota klart det største hybridudvalg. Drømmer du om en smart bybil? En familiebil med plads til alle? Der er altid en Toyota Hybrid, der passer til dig.

Vi vælger hybridbiler fra ToyotaLydløs kørselEn Toyota hybridbil er stort set lydløs, når den kører på el. Det er en utrolig behagelig oplevelse, og fx gør køkørsel langt mindre stressende. Nyd i stedet for roen.

Vi vælger hybridbiler fra ToyotaMange års erfaringToyotas hybridteknologi er banebrydende og bygger på mange års erfaring. Når du vælger en Toyota Hybrid, vælger du derfor flere års erfaring med alt fra udvikling og forbedring til sikkerhed og vedligeholdelse.

Vi vælger hybridbiler fra ToyotaEl og benzin i én løsningMed en Toyota hybrid får du både el og benzin. Du kører på el, når dit batteri har strøm nok, og herefter slår benzinmotoren til. Når benzinmotoren kører, lader den automatisk dit batteri op igen.

Skal hybridbiler oplades?

Toyota hybridbiler

Hvor længe holder hybridbatterier?

Toyota hybridbiler

Er hybridbiler dyre?

Toyota hybridbiler

Er hybridbiler sjove at køre i?

Toyota hybridbiler